Numesti svorio per amžiną bazinės stovyklos žygį

Palapinė džiovinama saulėje šlaituose, apačioje , apverčiama į vidų ir purtoma. Aukščiausiasis Dievas yra pavaizduotas šešių galvų gyvate, įkalinta narve. Priekyje žingsnis po žingsnio instrukcijas turėtumėte žinoti keletą Bendrosios taisyklės apsvarstyti vykstant į bet kokį žygį.

Trekking planas į Annapurnos bazinę stovyklą dieną 1 diena.

Susitikimas su grupe Katmandu Mėgstamiausias daugelio keliautojų iš viso pasaulio miestas, įskaitant Reinholdą Messnerį, kuris vien tik užkariavo visas 14 aukščiausių planetos viršūnių. Nepalo sostinės nerami dvasia pajuntama beveik iš karto. O dabar po poros minučių, išvažiavę iš oro uosto, taksi pavažiuojate įsiutusiomis gatvėmis į Thamel rajoną, kur jūsų laukia jaukus viešbutis ir instruktorius.

Truputį pailsėję, pasivaikščiokite Katmandu gatvėmis, apžiūrėkite suvenyrų parduotuves ir Nepalo kavines, prisijunkite prie ekskursijos ir palieskite vietinius patiekalus garsiojoje Durbaro aikštėje. Jis nuves grupę į trečią pagal dydį Nepalo miestą - Pokharą - vietą, kur prasideda visi takeliai šioje vietovėje, o paskui - į turistų kaimelį Nayapul.

Čia prasideda saugoma teritorija ir mes turime užregistruoti laikus ir leidimus.

  • Ankstyvas kėlimasis ir pusryčiai.
  • Ar arbata padeda numesti pilvo riebalus
  • Išsami informacija apie bivako bivako organizavimą turistinėje kelionėje Bivakas yra vieta, kurioje tam tikromis sąlygomis laukinė gamta yra grupė turistų.
  • Koks yra saugiausias riebalų deginimo priedas

Po šios paprastos procedūros leisime į žygį pėsčiomis į Annapurną. Kokie nepamirštami įspūdžiai mūsų laukia per kelionę į Annapurną!

Mūsų kelias yra ne tik nueitas kelias, bet ir pakilimas lengvais akmens laipteliais, po galingų senų rododendrų arkomis, tarp nežinomų ryškių paukščių ir paslėptų beždžionių šauksmų. Skubaus laipiojimo metu galite pasijusti senų indiškų pasakų personažu arba, jei norite, tiesiog jaunu Mowgli.

Laikas: Grupė kalnuose nuo rugpjūčio 1 iki 29 d.

Vakarieniausime ir miegosime Ulleri kaime. Iš čia galite padaryti nuostabias ledo piramidės, vainikuojančios Khinchuli viršūnę mnuotraukas.

Ulleri - Gorepani Šiandien ankstyvas pakilimas, ankstūs pusryčiai 7 val.

Ir pradžia. Vykstame į Gorepani mmažą kaimelį, esantį šalia Pun-Khil kalvos Nepalui yra kalva :. Mėlyni namų stogai gražių rododendrų tankmių fone - tiesiog nuostabus vaizdas!

Ypač tada, kai kaip numesti svorio turint petnešas žydi visi su visais aštuoniais rausvais atspalviais.

Ir, žinoma, žiedinė snieguotų kalnų virtinių panorama prieš mėlyną dangų - DhualagiriAnnapurnaMachapuchare Čia galite mėgautis skaniu jakų pieno sūriu ir ne mažiau skaniais obuolių pyragais.

Žygis į Annapurną: asmeninė nuomonė

Jums reikės sunkiai dirbti laipteliuose, tačiau visus sunkumus atperka nuostabūs peizažai. Lipant jis tampa gražesnis ir įdomesnis.

  • Palengvėjimas Kopimas į Everesto kalną.
  • Nhs lieknėjimo klubai
  • Šį kartą kalbiname elektrėniš­kį, jau daugelį metų ne į kalnus kopiantį, o keliaujantį po kalnų urvus.
  • Kas yra saugus riebalų degintojas

Anksti pasieksime Gorepani, turėsime laiko pailsėti. Saulėtekis su vaizdu į metus Poon Hill viršūnėje m Ar norite padidinti žvalumą?

Tada tikrai turėtumėte anksti keltis ir vėl eiti į Poon Hill - pasitikti nepamirštamo saulėtekio.