Saugiausia pilvo riebalų šalinimo procedūra, Riebalų nusiurbimas ir kūno linijų formavimas I sveikinimai24.lt

Dar vienas lipoksacijos metodas — radijo dažnių energijos poveikis, kurį sukuria išorinis ir vidinis elektrodai. Greita rezervacija vizitui Užpildykite formą ir mes patvirtinsime Jūsų registraciją per 4 darbo valandas. Jeigu išsiurbimo metu pašalintas riebalinis audinys nesuardomas, jis gali būti persodintas į kitą kūno sritį.

Ko tikėtis?

Procedūra yra visiškai neskausminga, o po jos nelieka jokių žymių. Ultrashape skleidžia specifinį dažnį, kuris labiausiai veikia riebalų ląsteles.

Taip skaidomas tik riebalinis sluoksnis, nepažeidžiant audinių aplinkui.

Kraujagyslės, jungiamasis audinys ir nervai lieka apsaugoti ir nenukenčia, todėl procedūros metu juntami tik minimalūs pojūčiai arba jų iš vis nebūna. Ar galiu atlikti keletą procedūrų vieną po kitos?

Norint pasiekti geriausių rezultatų, galima atlikti kompleksišką procedūrų kursą, kuomet tarp UltraShape procedūrų atliekamas kūno modeliavimas VelaSmooth aparatu. Kūno modeliavimas VelaSmooth stangrina odą ir pagerina limfos apytaką, todėl paspartinamas trigliceridų pašalinimas. Toks procedūrų kompleksas užtikrina, kad teigiamus pokyčius pastebėsite kur kas greičiau ir jie bus dar ryškesni.

Tai kad kiekvieni metai mums suteikia daugiau išminties, gilina žinias, praplečia draugų ratą bei prideda gražių akimirkų mus gali tik džiuginti, tačiau atsirandančios raukšlelės apie akis, svyrantys lūpų kampučiai ar pilnumą praradę skruostai neretai verčia susimąstyti, ar tikrai tai išminčiai būtina atsispindėti mūsų veide?

Veido atjauninimas riebalais — pasaulyje pripažintas ir patvirtintas būdas — per keletą pastarųjų metų išpopuliarėjo ir mūsų klinikoje.

Atsiliepimai

Dėl palyginus nedidelio savo invazyvumo, dažnai vadinama riebalų injekcijomis. Platus paslaugų ir procedūrų pasirinkimas, kompetentingi ir rūpestingi specialistai. Šioje klinikoje man buvo atlikta jau nemažai dermatologinių procedūrų plaukų šalinimas lazeriu, apgamų šalinimas, skruostų pakėlimas HIFU, kapiliarų šalinimas, kosmetologinės procedūros.

Kodėl teigiama, kad lazerinė lipolizė yra efektyvesnė už įprastą riebalų nusiurbimą? Šis metodas, lyginant jį su tradiciniu riebalų nusiurbimu, turi keletą privalumų: Lengvai toleruojama, mažai traumuojanti, saugi procedūra. Gaunamas nepalyginamai geresnis estetinis efektas palyginus su paprastu riebalų nusiurbimu.

Viskuo likau labai patenkinta ir nekantrauju pradėti didesnius pokyčius kartu su Nordclinic. Robertas Kalinkinas Puikios specialistų komandos ir paslaugos. Atlikau skirtingas procedūras, sulaukiau ne vienos geros konsultacijos ir rūpesčio man rūpimais sveikatos klausimais.

Atsakingas ir besirūpinantis, kvalifikuotas personalas, nuolat atnaujinama moderniausia įranga. Jazzu Geriausia klinika, didžiausias dėmesys, visi gydytojai — profesionalai, kurie visad patars ir ras geriausią sprendimą!

Norite paklausti? Tai kad kiekvieni metai mums suteikia daugiau išminties, gilina žinias, praplečia draugų ratą bei prideda gražių akimirkų mus gali tik džiuginti, tačiau atsirandančios raukšlelės apie akis, svyrantys lūpų kampučiai ar pilnumą praradę skruostai neretai verčia susimąstyti, ar tikrai tai išminčiai būtina atsispindėti mūsų veide? Veido atjauninimas riebalais — pasaulyje pripažintas ir patvirtintas būdas — per keletą pastarųjų metų išpopuliarėjo ir mūsų klinikoje.

Naudojant kiuretes metalinius vamzdeliusriebalai gali būti lokaliai nusiurbiami nuo šlaunų, pilvo bei juosmens, klubų, sėdmenų, rankų, nugaros, blauzdų ir kitų kūno vietų.

Tai nėra procedūra skirta svorio mažinimui, o tik linijų padailinimui.

Šiuo būdu pašalintos riebalų ląstelės tose pačiose vietose nebesikaupia, o priaugus svorio riebalai tolygiai pasiskirsto visame kūne.

Operacija paprastai atliekama pritaikant bendrinę nejautrą, o galutiniai rezultatai matomi po 6—8 savaičių.

Nors tai — chirurginis metodas, randelių beveik nesimato, nes jie būna mažai pastebimose kūno vietose. Tiesa, po operacijos kurį laiką reikėtų vengti fizinio aktyvumo bei 6—8 savaites dėvėti kompresinę aprangą, siekiant užtikrinti maksimalius rezultatus.

Šis riebalų šalinimas netinka žmonėms, kurių KMI viršija Lazerinė lipolizė — idealus pasirinkimas mažesniems kūno plotams Nors liposukcija itin efektyviai pašalina kūno riebalus nuo pilvo, šlaunų ir kitų didesnių plotų, lazerinė lipolizė bus tinkamesnis pasirinkimas, esant mažesniam poodiniui riebalų sluoksniui ir siekiant daugiau tikslumo.

Riebalų nusiurbimo operacija — kaip išsirinkti tinkamiausią? Nepageidaujamų riebalų savo kūne gali rasti daugelis, o ir priežasčių riebaliniam audiniui formuotis būna įvairių.

Kaip atliekama lazerinė lipolizė? Per mikropjūvį įvedama speciali kaniulė su lazerio šviesolaidžiu. Naudojant lazerio spindulio energiją riebalinis audinys ištirpdomas ir skystis išsiurbiamas.